Buitenschoolse opvang

Wij vinden het belangrijk dat de kinderen zich thuis voelen op de BSO. Op school moeten de kinderen al zoveel, op de BSO kunnen ze bijkomen van een drukke schooldag. De kinderen kunnen bij ons ontspannen door bijvoorbeeld te loungen op de bank of rustig een boekje te lezen. Maar voor de kinderen die na school meer willen bieden wij regelmatig knutselactiviteiten aan of kunnen de kinderen zich buiten lekker uitleven.

Sportactiviteiten
Voor de sportieve kinderen bieden wij, tegen een vergoeding, sportactiviteiten aan zoals judo. Elk jaar proberen wij nieuwe activiteiten aan te bieden, klanten worden hiervan per mail op de hoogte gebracht.

Schoolgebonden opvang
Helaas is het voor kinderopvang AllKidsz niet haalbaar om alle scholen te bedienen, wij bieden daarom schoolgebonden opvang aan. Bijgaand ons overzicht welke scholen wij ophalen. Mocht uw school er niet tussen zitten dan kunt u altijd bellen met Planning en Plaatsing om te vragen naar de mogelijkheden. De meeste scholen halen wij lopend op. Wanneer een school niet op loopafstand is dan halen wij de kinderen met ons busje op. De keuze van de locatie is afhankelijk naar welke school het kind gaat.

  • De Odyssee
  • Het Bovenland
  • De Horizon
  • De Ichtusschool
  • De Atlanis
  • De Oranje Nassau School

IMG 6965

   Vakantie

   Het contract wat u aangaat is inclusief vakanties. U kunt in de vakanties
   gebruik maken van de opvang op uw contractdagen van 8.00 uur tot
   18.30 uur.

   Margedagen
   U kunt bij kinderopvang AllKidsz een contract afnemen inclusief
   margedagen. U kunt op een margedag (studiedag van de leraar) gebruik
   maken van de opvang op uw contractdag van 08.30 uur tot 18.30 uur.