Buitenschoolse opvang

Wij vinden het belangrijk dat de kinderen zich thuis voelen op de BSO. Op school moeten de kinderen al zoveel, op de BSO kunnen ze bijkomen van een drukke schooldag. De kinderen kunnen bij ons ontspannen door bijvoorbeeld te loungen op de bank of rustig een boekje te lezen. Maar voor de kinderen die na school meer willen bieden wij regelmatig knutselactiviteiten aan of kunnen de kinderen zich buiten lekker uitleven.

Sportactiviteiten
Voor de sportieve kinderen bieden wij, tegen een vergoeding, sportactiviteiten aan zoals judo. Elk jaar proberen wij nieuwe activiteiten aan te bieden, klanten worden hiervan per mail op de hoogte gebracht.

Schoolgebonden opvang
Helaas is het voor kinderopvang AllKidsz niet haalbaar om alle scholen te bedienen, wij bieden daarom schoolgebonden opvang aan. Bijgaand ons overzicht welke scholen wij ophalen. Mocht uw school er niet tussen zitten dan kunt u altijd bellen met Planning en Plaatsing om te vragen naar de mogelijkheden. De meeste scholen halen wij lopend op. Wanneer een school niet op loopafstand is dan halen wij de kinderen met ons busje op. De keuze van de locatie is afhankelijk naar welke school het kind gaat.

  • De Odyssee
  • Het Bovenland
  • De Horizon
  • De Ichtusschool
  • De Atlanis
  • De Driesprong
  • De Oranje Nassau School

Vakantie
Het contract wat u aangaat is inclusief vakanties. U kunt in de vakanties gebruik maken van de opvang op uw contractdagen van 8.00 uur tot 18.30 uur.

Margedagen
U kunt bij kinderopvang AllKidsz een contract afnemen inclusief of exclusief margedagen. In ons overzicht gesloten dagen geven wij precies aan wanneer de 11 reguliere vakantieweken zijn. Alle overige dagen dat de scholen dicht zijn (met uitzondering van stakingen en onze eigen gesloten dagen) zien wij als margedagen.

U kunt een contract afnemen inclusief of exclusief margedagen. Heeft u een contract inclusief margedagen, dan kunt u op een margedag uw kind vanaf 08:30 uur brengen. Wanneer u exclusief margedagen heeft, dan is uw kind op een margedag op de maandag, dinsdag en donderdag vanaf 14:00 uur welkom. Op de woensdag en vrijdag is uw kind welkom vanaf 12:00 uur. Uiteraard is dit alleen op uw contractdag.

Heeft u een contract exclusief margedagen, maar wilt u wel de hele dag opvang!!! Dat kunt u bij de medewerkers van de groep extra opvang aanvragen, indien de bezetting het toelaat dan kan uw kind worden opgevangen vanaf 08:30 uur door vooraf het machtigingsformulier te tekenen.

Wij bedienen meerdere scholen, helaas is het voor ons niet haalbaar om aan alle scholen margedagen aan te bieden.