Topkidzz IJburg

Kinderopvang Topkidzz B.V. H.O.D.N. kinderopvang AllKidsz


Maria Austriastraat 126
1067 CN Amsterdam
Telefoon: 
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Aantal kindplaatsen: 33

 

 Deze vestiging is gelegen in Amsterdam IJburg. Op deze vestiging zijn twee verticale basisgroepen van maximaal 33 kinderen. De groepen heten Flora en Fauna en bevinden zich samen in 1 ruimte. Er worden kinderen opgevangen in de leeftijd 4 t/m 13 jaar. De groepen hebben een sfeervolle uitstraling. Tegenover de locatie ligt de buitenspeelplaats welke is omheind en voorzien van verschillende speeltoestellen. Kinderen spelen hier uitsluitend onder toezicht.

De pedagogisch medewerkers halen de kinderen uit school op. De kinderen zitten alleen tijdens het eten aan hun basis tafel, zij formeren samen een groep. Aangezien de ruimte niet in meerdere ruimtes is opgesplitst. Omdat de BSO gericht is op vrije tijd, krijgen kinderen tijdens de activiteiten de vrijheid om hun vaste tafel te verlaten om zo bijvoorbeeld met vriendjes of vriendinnetjes in een van de hoeken te spelen. 

Tijdens de activiteiten wordt de maximale omvang van de basistafel /groep tijdelijk los gelaten. Dit gebeurt bij zogenaamde groepsoverstijgende activiteiten. Deze activiteiten worden georganiseerd, buiten de eigen groepsruimte en de vaste samenstelling van de basisgroep om. Alle kinderen kunnen daaraan naar behoefte deelnemen. Er kan een activiteit en speelruimte gekozen worden die past bij hun interesse. Deze activiteiten zijn afwisselend van inhoud en doelstelling. Dat betekent dat een activiteit de ene keer speciaal gericht is op het ontwikkelingsniveau van een groepje kinderen en de andere keer meer op de interesse/uitdaging/verdieping ten aanzien van een bepaald onderwerp, dat door de kinderen en/of pedagogisch medewerkers is aangegeven. 

Na het eten mogen de kinderen spelen in de verschillende hoeken of deelnemen aan de verschillende activiteiten. Dit wordt genoteerd op het witte bord op de groep, zodat de pedagogisch medewerkers weten waar en aan welke activiteit de individuele kinderen deelnemen.

De vestiging bediend diverse scholen zoals de Poseidon (daltonschool), Het podium en de Willibrord school.  

Via de website van Landelijk Register Kinderopvang kunt u de inspectierapporten terugvinden.

De leidinggevende van het BSO heeft de eindverantwoording over deze locatie.

 Leidinggevende:  Sandra Grootfaam
 Telefoon:  020 - 6108018
 E-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Werkdagen:  maandag t/m vrijdag