Greatkidzz

Aker


Kinderopvang Greatkidzz B.V.
H.O.D.N. kinderopvang AllKidsz

Sporadenlaan 5
1060 ML Amsterdam
Telefoon: 020-6108018
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Aantal kindplaatsen: 46

 

 

 

 

Ons kinderdagverblijf aan de Sporadenlaan 3-5 is gevestigd in een ruim pand met twee etages. Deze vestiging heeft een lichte en huiselijke uitstraling. Op deze vestiging zijn vier stamgroepen. Twee babygroepen met kinderen in de leeftijd 0 tot 2 jaar en twee peutergroepen met kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. Een stamgroep is een vaste groep kinderen in een passend ingerichte vaste groepsruimte. Doorgaans eten de kinderen op hun eigen groep en met betrekking tot het spelen geldt ons opendeuren beleid. Op de woensdag en vrijdag kan het voorkomen dat de babygroepen met elkaar samenvoegen of dat de peutergroepen met elkaar samenvoegen. Wij vragen hier vooraf schriftelijk toestemming voor aan de ouders. De tijdsduur van het samenvoegen wordt vooraf met de ouders besproken

Allkidsz kinderopvang kent op locatie de Aker de volgende stamgroepen:

  • Knorretje babygroep: maximale groepsgrootte 9 kinderen
  • Teigetje babygroep:  maximale groepsgrootte 9 kinderen
  • Eeyore peutergroep:  maximale groepsgrootte 14 kinderen
  • Winnies peutergroep: maximale groepsgrootte 14 kinderen

De babygroepen, Knorretje en Teigetje, zitten op de benedenetage. Eén babygroep ligt direct aan de buitenspeelplaats. De twee babygroepen en de twee peutergroepen hebben een gezamenlijke badkamer. De babygroepen hebben ieder een eigen keuken.

De peutergroepen, Eeyore en Winnies, zitten op de bovenetage. De peutergroepen hebben speelhoekjes waar de kinderen kunnen spelen. Eén van de twee peutergroepen maakt ook gebruik van de slaapruimte als speelruimte wanneer de groep vol zit. De peutergroepen delen samen een keuken.

Het pand heeft aangrenzend een buitenspeelplaats waar de kinderen onder begeleiding kunnen spelen. De speelplaats is voorzien van hekken waardoor kinderen veilig buiten kunnen spelen. Er staan gecertificeerde speeltoestellen waarbij de veiligheid in het inspectierapport bijgehouden wordt.

De reguliere openingstijd is van 8.00 uur tot 18.00 uur. Tegen vergoeding is het mogelijk gebruik te maken van onze ruimere openingstijden.

Via de website van Landelijk Register Kinderopvang kunt de inspectierapporten terugvinden.

De leidinggevende van het KDV heeft de eindverantwoording over deze locatie.

 Leidinggevende:  Sandra Grootfaam
 Telefoon:  020 - 6108018
 E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Werkdagen:  maandag t/m vrijdag