Smartkidzz Odyssee

Odyssee


Kinderopvang Smartkidzz B.V.
H.O.D.N. kinderopvang AllKidsz

Cycladenlaan 2
1060 LW Amsterdam
Telefoon: 020-7371535
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Aantal kindplaatsen: 38

  

De buitenschoolse opvang aan de Cycladenlaan is een gezellige, knusse vestiging met een huiselijke sfeer. BSO Odyssee is gevestigd in de nieuwbouwschool van de Odyssee. Aan de rechterkant van het schoolgebouw is onze eigen entree. De grote ramen van de locatie dragen bij aan het open karakter van AllKidsz en geeft de kinderen de gelegenheid om naar buiten te kijken.

Op deze vestiging zijn twee basisgroepen van maximaal 19 kinderen per groep. De Matrozen en De Zeevaarders met kinderen in de leeftijd 4 t/m 13 jaar. De groep is voorzien van gevarieerd speelmateriaal en komt tegemoet in de behoeften van elke leeftijdscategorie. Ook de activiteiten worden afgestemd op de diverse ontwikkelingsfasen van de kinderen. Op de woensdag voegen alle locaties samen op de Odyssee. Op deze dag doen we gezamenlijke activiteiten. Wij hebben hiervoor gekozen om het aanbod van activiteiten te vergroten, en gebruik te kunnen maken van het schoolplein. Tevens hebben kinderen ook de mogelijkheid om met hun vriendjes van andere vestigingen te spelen.

De groep is ingedeeld in speelhoekjes en daarnaast kan er gebruik gemaakt worden van het speel- en leerplein bij de entree. Tevens is er op de groep een speciale ruimte ingericht met computers waar de kinderen onder begeleiding van de pedagogisch medewerker huiswerk kunnen maken. Daarnaast hebben de kinderen de vrijheid om te kiezen waarmee ze willen spelen.

De vestiging maakt gebruik van de buitenspeelplaats van de school, welke is voorzien van speeltoestellen. Buitenspelen is onder het toeziend oog van een pedagogisch medewerker die ook gezellig meespeelt met de kinderen, waardoor de kinderen veilig buiten kunnen spelen.

Via de website van Landelijk Register Kinderopvang kunt u de inspectierapporten terugvinden.

De leidinggevende van het BSO heeft de eindverantwoording over deze locatie.

 Leidinggevende:  Sandra Grootfaam
 Telefoon:  020 - 6108018
 E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 Werkdagen:  maandag t/m vrijdag